diensten4

Visagie


Ben jij fotogra(a)f(e) of model en wil jij je shoot compleet maken met professionele visagie? Dan ben je bij Nicol Visagie aan het juiste adres. Nicol is een visagiste die ervaring heeft met fotoshoots en clipshoots. Zij is stress bestendig en kan goed presteren onder druk. Zij werkt alles uit tot in de puntjes en tijdens het shooten werkt zij snel en netjes de make-up bij. Daarnaast betrekt Nicol het model of de modellen en de fotogra(a)f(e) continu bij de visagie, om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.
ce519aaf-f429-4550-8d13-19b23f7c90b7

Nagels


Ook voor mooie verzorgde nagels ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn de mogelijkheden: Acryl, Gel, Invicta acryl/gel, Structure base en gel polish.
visagie-touchup

Touch-up of Refreshment


Voordat ‘s avonds het grote feest begint is het mogelijk om een touch-up van de visagie en haarstyling te verzorgen. Matteren of juist glans aanbrengen, misschien de oogmake-up iets aanzetten zodat je in het sfeerlicht nog steeds straalt. Of misschien juist je losse krullen even vast zetten, zodat je lekker kan feesten.
visagie-avond

Avond make-up


Geef jij of ga je naar een feestje en wil je er tip top uit zien? Dan maak je natuurlijk een afspraak bij visagiste Nicol! Bij haar is het namelijk mogelijk om je visagie en haar te laten doen voor een scherpe prijs. Wil je beste vriendin of zus ook haar visagie en haar laten doen? Nicol verzorgt jouw make-up zoals jij het wilt. Van een natural look tot een feestelijke avond make-up, bij Nicol kan het allemaal.
 
visagie-diensten

Bruidsvisagie


Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, en daarvoor moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Visagiste Nicol Reiding heeft de nodige ervaring om jouw droombruiloft compleet te maken. In het bruidspakket zit een proefsessie, complete visagie met eventueel accessoires. Tijdens de proefsessie kun je verschillende make up looks uitproberen of een make up look en een kapsel. Samen met Nicol kun je alle wensen op een rijtje zetten en eventueel extra’s aan je pakket toevoegen. Het is mogelijk om Nicol ook te boeken voor de moeder en bruidsmeisjes. Hiervoor ontvang je dan een extra korting.